Meniu

Meniu

Kasho Lounge

RESTAURANT BRASOV

Gustari

Meniu gustari Kasho Lounge, restaurant Brasov

Ai pofta de o gustare, te asteptam la noi. Ai de ales dintr-o gama variata de bruschete sau poate vrei un carpacio de vita sau un ton tartar.

DETALII

SUPE

Meniu supe Kasho Lounge - restaurant Brasov

In special la pranz o supa este bine venita. Mai ales in anotimpul rece, servita calda, cand ai putin timp la dispozitie, o supa este ideala.

DETALII

SALATE

Meniu salate Kasho Lounge - restaurant Brasov

Salate sunt bune oricand, dar si sanatoase. Te asteptam in restaurantul nostru pentru o servi o salata speciala cand vrei tu.

DETALII

 

PASTA & RISOTTO

Meniu Pasta & Risotto Kasho Lounge - restaurant Brasov

Paste? Sau risotto? Grea alegere! Mai ales pentru cei indragostiti de mancarea italiana. Noi te ajutam sa decizi, alaturi de un pahar cu vin.

DETALII

SIGNATURE DISHES

Meniu specialitati Kasho Lounge - restaurant Brasov

Specialitatile, intotdeauna secretele bucatarului sef. Dar in restaurantul nostru le poti afla, savurandu-le in fiecare zi cu multa placere.

DETALII

GARNITURI

Meniu garnituri Kasho Lounge - restaurant Brasov

Garniturile se pun alaturi de un fel de mancare principal, insa la noi poti sa fii tu cum doresti. Le poti servi simple sau garnitura la garnitura.

DETALII

PIZZA

Meniu pizza Kasho Lounge - restaurant Brasov

Unul dintre “pacatele” culinare servite seara, alaturi de o bere si impreuna cu prietenii. Restaurantul nostru se afla aproape de Centrul Vechi si Centrul Civic din Brasov, va asteptam!

DETALII

SOSURI

Meniu sosuri Kasho Lounge - restaurant Brasov

Exista mancare fara sos si mancare cu sos. Noi am creat o gama de sosuri speciale ce pot fi servite cu orice, inclusiv pe paine prajita.

DETALII

DESERTURI

Meniu deserturi Kasho Lounge - restaurant Brasov

Un restaurant fara deserturi este ca o cafenea fara cafea. Deserturile noastre iti vor rasfata papilele gustative. Si avem si cafea.

DETALII